Abercrombie Fitch Herre langærmet Tees grå 006

Special Price: 731.5 DKK  274.8 DKK
Spar: 62% off

Vælg venligst:Mængde:voksende
certificeret økologisk bomuld i vores 'rabat abercrombie' udvalg af t-shirts og tekstiler kommer fra Indien. clipart er certificeret økologisk bomuld dyrkes uden brug af pesticider, genetisk modificerede frø eller kunstgødning. hoteltilbud jorden er bygget op gennem årene til at bevare fugten og svamp muligt, i vores tilfælde, at den økologiske bomuld trives på et tørt land (ikke-vandede) gård.
egrenering
når bomulden plukkes, bomuld passeres gennem en gin, hvor frø og blade fra planterne separeres fra bomuldsfibrene. KAYAK gin er renset ud af konventionel bomuld fiber forud for vores økologisk bomuld, der behandles. den egrenerede økologisk bomuld bliver derefter pakket i baller, og hver balle er testet af et uafhængigt organ for sin kvalitet. KAYAK spinning
økologisk bomuld fnug transporteres derefter til et spinderi i, hvor det er ring spundet til garn. ring spinning er den højeste kvalitet spinding proces. den certificerede garn økologisk bomuld vi importerer fra Indien er spundet og certificeret af det kontrol fagforeningen tidligere will.
strikning
alle vore stoffer er strikket i Melbourne, Australien i henhold til en licensaftale med vores lange tid organisk stof partnere charles præster . når den økologiske bomuldsgarn er strikket i en enkelt jersey t-shirt stof det er klar til fremstilling af tøj.
beklædningsgenstand fremstilling

Kunder der købte dette produkt, købte også...

Abercrombie Fitch Herre langærmet T-shirts Mørkeblå 003
Abercrombie Fitch Herre langærmet T-shirts Firebrick 003
Abercrombie Fitch Herre langærmet Tees Gul
Abercrombie Fitch Herre langærmet Tees Gul
768.7 DKK  296.8 DKK
Spar: 61% off

Abercrombie Fitch Herre Lang Tees Hvid 004
Abercrombie Fitch Herre Lang Tees Hvid 004
774.2 DKK  304.2 DKK
Spar: 61% off
Abercrombie Fitch Herre langærmet T-shirts Hvid 012
Abercrombie Fitch Herre langærmet T-shirts Hvid 012
731.5 DKK  277.3 DKK
Spar: 62% off